Alimentos; Ciencia de alimentos; Biotecnología; Food Science; Food Biotechnology Food policy; Agrosystem,
  • Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login

  • Inicio
  • Current
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Archivado
    • Editorial Team
    • Editorial Policies
    • Submissions
    • Guidelines for Authors
    • Peer review process
    • Originality and Anti-plagiarism Verification
    • Code of Ethics
    • Copyright
    • Protocolo de inteoperabilidad
    • Privacy Statement
    • Digital Preservation
    • Contact
  1. Home
  2. Login
Forgot your password?
Register

Make a Submission

Make a Submission

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • Español (España)
  • English

Browse

Keywords

alimentosnutritionsechium edulechayotedryingdehydrationtexturometermixolabgluten freecookieswheatlupinflours

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo

indexaciones

INDEXADA

latindex1

           

SOBRE LA REVISTA

La Revista Alimentos, Ciencia e Ingeniería (ACI) fue creada en 1992 en la Facultad de Ciencia e Ingeniería en Alimentos (FCIAL) de la Universidad Técnica de Ambato (UTA). ACI publica Trabajos en el ámbito de las Ciencias e Ingeniería, con énfasis en aquellos de Investigación Original, Trabajos técnicos de Tesis, así como estudios Estructurados de Manera Independiente, Revisiones bibliográficas y Cartas al Editor de la FCIAL.

PERIODICIDAD

 Semestral: Julio y Enero (dos números al año)

IMPRESO: ISSN 1390-2180

ELECTRÓNICO: ISSN 2737-6338

REVISTAS CONCERTADAS:

 

 

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.