Alimentos; Ciencia de alimentos; Biotecnología; Food Science; Food Biotechnology Food policy; Agrosystem,
Main Navigation
Main Content
Sidebar
Register
Login
Toggle navigation
Inicio
Current
Announcements
About
About the Journal
Archivado
Editorial Team
Editorial Policies
Submissions
Guidelines for Authors
Peer review process
Originality and Anti-plagiarism Verification
Code of Ethics
Copyright
Protocolo de inteoperabilidad
Privacy Statement
Digital Preservation
Contact
Search
Home
Archives
Vol. 31 No. 02 (2024): Alimentos Ciencia e Ingeniería
DOI:
https://doi.org/10.31243/aci.v31i02
Published:
2025-01-06
Artículos de investigación
Baseline survey of anions and metals in potatoes, tomatoes, and onions marketer in Cuenca, Ecuador
Antonio Sagbay, Andrés Zhiminaycela, And´res Pérez, Victoria Abril, María Dolores Tonon, Ximena Palomeque, Piercossimo Tripaldi, Veronica Pinos
1-18
PDF (Español (España))
EFFECTS OF VERMICOMPOST INCLUSION ON WATER QUALITY, FEED INTAKE, AND GROWTH PARAMETERS OF NILE TILAPIA (Oreochromis niloticus)
Andrés Haro Haro, Diego Rodríguez Saldaña, Juan Carlos Ramonez, Marco Picón Saavedra, Maria Jose Andrade-Rojas
24-31
PDF (Español (España))
Evaluation of the physicochemical stability of hard gelatin capsules containing lycopene microencapsulates
Danae Fernández Rivero, Shirley Nicole Bautista Gavilanes, Nelly del Pilar Pazmiño Miranda, Orestes Dario López Hernández; Antonio Iraizo Colarte
1-10
PDF (Español (España))
Tendencias de Alimentación de Adolescentes en Zonas Urbanas y Rurales de la Provincia Bolívar: Un Enfoque de Análisis Multivariante
Edwin Alvaro Solórzano Saltos, Sergio Alberto Castillo Páez
11-23
PDF (Español (España))