Alimentos; Ciencia de alimentos; Biotecnología; Food Science; Food Biotechnology Food policy; Agrosystem,
  • Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login
  • Inicio
  • Current
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Archivado
    • Editorial Team
    • Editorial Policies
    • Submissions
    • Guidelines for Authors
    • Peer review process
    • Originality and Anti-plagiarism Verification
    • Code of Ethics
    • Copyright
    • Protocolo de inteoperabilidad
    • Privacy Statement
    • Digital Preservation
    • Contact
  1. Home
  2. Archives
  3. Vol. 31 No. 1 (2024): Revista Alimentos Ciencia e Ingeniería

DOI: https://doi.org/10.31243/aci.v31i1

Published: 2024-07-02

Artículos de investigación

31-1

Formulation of a functional cookie to take advantage of the nutritional properties of lupin flour (Lupinus mutabilis)

Andrés Salazar Yanalá, Mirari Arancibia, María del Pilar Mora, Gustavo Guerrero, Alex Valencia, Esteban Fuentes

14

PDF (Español (España))
31-1

STUDY OF THE INFLUENCE OF ANTHROPOGENIC CONTAMINANTS ON THE PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE IRRIGATION WATER OF THE AMBATO-HUACHI-PELILEO CANAL

Lander Pérez, Esteban Alejandro Chávez Robalino
PDF (Español (España))
31-1

Aplicación de recubrimientos a base de almidones y clavo de olor en aguacate Hass, Ecuador

Ronald Jimenez, Karla Cevallos, Jimena Taco

14

PDF (Español (España))
31-1

Análisis de la cadena de valor en el sector agrícola. Caso PACAT

Alex Valencia Silva, Diana Morales, Janett Mostacero

18

PDF (Español (España))

Producción, agronomía y usos culinarios del Amaranthus spp. de Tochimilco, Puebla, México

Yareli Reyes Ramos, Octavio Andrade, Yesbek Rocío Morales, Karla Coré

15

PDF (Español (España))

Make a Submission

Make a Submission

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • Español (España)
  • English

Browse

Keywords

alimentospotato, metals, ions, pesticides.nutritionsechium edulechayotedryingdehydrationmixolabgluten freecookieswheatlupinfloursprocesamiento

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo

indexaciones

INDEXADA

latindex1

           

SOBRE LA REVISTA

La Revista Alimentos, Ciencia e Ingeniería (ACI) fue creada en 1992 en la Facultad de Ciencia e Ingeniería en Alimentos (FCIAL) de la Universidad Técnica de Ambato (UTA). ACI publica Trabajos en el ámbito de las Ciencias e Ingeniería, con énfasis en aquellos de Investigación Original, Trabajos técnicos de Tesis, así como estudios Estructurados de Manera Independiente, Revisiones bibliográficas y Cartas al Editor de la FCIAL.

PERIODICIDAD

 Semestral: Julio y Enero (dos números al año)

IMPRESO: ISSN 1390-2180

ELECTRÓNICO: ISSN 2737-6338

REVISTAS CONCERTADAS:

 

 

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.