Alimentos; Ciencia de alimentos; Biotecnología; Food Science; Food Biotechnology Food policy; Agrosystem,
Main Navigation
Main Content
Sidebar
Register
Login
Toggle navigation
Inicio
Current
Announcements
About
About the Journal
Archivado
Editorial Team
Editorial Policies
Submissions
Guidelines for Authors
Peer review process
Originality and Anti-plagiarism Verification
Code of Ethics
Copyright
Protocolo de inteoperabilidad
Privacy Statement
Digital Preservation
Contact
Search
Home
Archives
Vol. 31 No. 1 (2024): Revista Alimentos Ciencia e Ingeniería
DOI:
https://doi.org/10.31243/aci.v31i1
Published:
2024-07-02
Artículos de investigación
Formulation of a functional cookie to take advantage of the nutritional properties of lupin flour (Lupinus mutabilis)
Andrés Salazar Yanalá, Mirari Arancibia, María del Pilar Mora, Gustavo Guerrero, Alex Valencia, Esteban Fuentes
14
PDF (Español (España))
STUDY OF THE INFLUENCE OF ANTHROPOGENIC CONTAMINANTS ON THE PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE IRRIGATION WATER OF THE AMBATO-HUACHI-PELILEO CANAL
Lander Pérez, Esteban Alejandro Chávez Robalino
PDF (Español (España))
Aplicación de recubrimientos a base de almidones y clavo de olor en aguacate Hass, Ecuador
Ronald Jimenez, Karla Cevallos, Jimena Taco
14
PDF (Español (España))
Análisis de la cadena de valor en el sector agrícola. Caso PACAT
Alex Valencia Silva, Diana Morales, Janett Mostacero
18
PDF (Español (España))
Producción, agronomía y usos culinarios del Amaranthus spp. de Tochimilco, Puebla, México
Yareli Reyes Ramos, Octavio Andrade, Yesbek Rocío Morales, Karla Coré
15
PDF (Español (España))